dimecres, 28 d’octubre del 2015

(Solidaritat) Repressió contra l'anarquisme a Catalunya.‏

     Aquest matí un dispositiu format per més de 500 agents dels mossos d'esquadra i ordenat per l'Audiència Nacional ha realitzat 10 escorcolls a diferents ateneus i cases particulars emportant-se a 9 persones detingudes que a hores d'ara segueixen sense eixir. És la continuació de l'Operació Pandora.

     Ahir, Mònica i Francisco, que van ser empresonats el 13 de novembre de 2013, tenien una vista a l'Audiència Nacional, donat que es compleix el temps màxim que es pot retenir a algú a l'espera de judici: dos anys. La resolució ha sigut ràpida: la presó preventiva es prorroga. Sobre els anarquistes, hui com ahir, cau una variant ad hoc de la presumpció d'innocència: som culpables encara que es demostre el contrari.

     Des que van detindre a Mònica i Francisco son ja molts els companys i companyes que han patit la repressió a les seues carns. Un terrorsime inexistent serveix d'excusa per tractar d'aïllar i reduir a aquelles i aquells qui pensen diferent i tracten de viure a la recerca de la vertadera llibertat, d'una societat justa, igualitària i sense estat. La repressió pretén sembrar la por, ofegar les idees, silenciar la dissidència i escampar el conformisme. L'única forma de véncer-la és usar-la com a palanca: que desperte la nostra valentia, que ens faja replantejar-nos com vivim i com podríem viure, que reforce les ganes d'alçar la veu per dir el que pensem i, sobretot, que anime les lluites tan necessàries per construir un demà que valga la pena viure.

SOLIDARITAT AMB ELS DETINGUTS!

SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada